Ga naar hoofdinhoud

Levertijd
Wij proberen je bestelling altijd zo snel mogelijk bij jouw thuis af te leveren. Wij doen ons uiterste best om je bestelling de volgende dag al af te leveren, mits het een werkdag is en je de bestelling voor 16:00 plaatst. Bestel je na 16:00? Dan zullen we je order de volgende werkdag gereed maken voor verzending. Mocht er een probleem zijn met je bestelling, dan nemen we altijd contact met je op!

Onze pakketten worden verzonden met PostNL. Let hierbij op dat PostNL niet op zondag of maandag levert. Dus bestel je in het weekend? Dan wordt je pakketje ná maandag bij je afgeleverd.
Nadat jouw pakketje bij ons de deur uit is, krijg je een verzendbevestiging per mail. Vervolgens wordt je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling via de Track&Trace die je
krijgt van PostNL.

Verzendkosten
De verzendkosten van je bestelling worden in de winkelwagen aangegeven. Wij bezorgen gratis bij een bestelling boven €75,-. De standaard verzendkosten zijn €4,99.

Kom je liever je bestelling ophalen bij ons in de winkel? Geef dit dan aan tijdens het afrekenproces. Daar zijn geen kosten aan verbonden. Je bestelling wordt voor je in de winkel apart gelegd zodat je het op kan halen wanneer het jou uit komt!

Adres: Diezerstraat 39, 8011 RD Zwolle

Back To Top